Kvalita znaciek Delphi TRW Motocraft FEBI...

... bude Vás zaujímať ...

Moderátor: michino

Kvalita znaciek Delphi TRW Motocraft FEBI...

Poslaťod kalalajka » 29 Júl 2010 11:09

Zdravim pani...

Mohli by ste my dat referencie na diely znaciek Delphi, TRW, Motocraft FEBI... Su spolahlive ci radsej zainvestovat do orig. FORD dielov ?....

Prijemny den...
kalalajka
Ford Nováčik

Auto: Ford Focus 1.8 TDDi

Poslaťod Medveď » 29 Júl 2010 14:36

Podľa mňa sú tie značky v pohode,Teba by malo zaujímať,koľko kde stoja.Netreba zbytočne dávať drahé originál diely,sprav si prieskum cien,ale zase nekupuj tie najlacnejšie značky.Z mojej skúsenosti:objednal som si z netu palivový filter Motorcraft (čo sú originál Ford diely) za 30 éčok,otvorím ho a je na ňom napísané Bosch.Nabudúce pôjdem do predajne a zistím,koľko stojí ten Bosch.Ale nie je to pravidlo.Keď to tu trochu presnoríš,určite nájdeš info o tom,aké značky dielov sú dobré.S Delphi a Motorcraft nič nepokazíš si myslím,s TRW a Febi nemám skúsenosti.
Mondeo Turnier TDDi,2001,85kW,GHIA,fólie,ťažné,cúvací senzor,kopec airbagov,4xel.okná + el.späťáky,vyhrievané sedačky,späťáky a čelné sklo,klíma,centrál,205/55/R16,vyrobené a kúpené v DE,sere ma malý buchanec na nárazníku vľavo vzadu
Obrázok užívateľa
Medveď
Platiaci Člen
Platiaci Člen

Auto: Ford Mondeo

Poslaťod Rumbo » 29 Júl 2010 16:07

no.. objednavat palivak za 30 E ked za 28 mozes mat original Delphi... :roll:
FF 1 1.8 TDCi, r.v.11/2002, X-Trend, Černá Panther (met) + Red Harlequin Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Rumbo
Ford Maniak

Auto: Focus

Poslaťod Medveď » 29 Júl 2010 17:50

Nie je palivák ako palivák - si si istý že ten Delphi je do môjho auta?Objednával som z jagfordu - Delphi je tam drahší a nie na môj model.Inde som nehľadal.Nabudúce najprv nabehnem do obchodu s dielmi.

EDIT: ono totiž na jagfordgarage zapíšeš do objednávky aj tvoj VIN kód,a ak si objednáš niečo čo ti nebude pasovať,predajca ti zavolá a oznámi ti to.
Mondeo Turnier TDDi,2001,85kW,GHIA,fólie,ťažné,cúvací senzor,kopec airbagov,4xel.okná + el.späťáky,vyhrievané sedačky,späťáky a čelné sklo,klíma,centrál,205/55/R16,vyrobené a kúpené v DE,sere ma malý buchanec na nárazníku vľavo vzadu
Obrázok užívateľa
Medveď
Platiaci Člen
Platiaci Člen

Poslaťod ThePuk » 29 Júl 2010 20:48

Pokial mi je zname, tak cely palivovy system dieslovych motorov vyraba pre Ford firma Delphi...cize....odpoved je jasna

Motorcraft rovnako ako FoMoCo su originalne diely Ford

Ja osobne po mojich skusenostiach radsej priplatim ako si kupit smejd nejaky...prejavi sa to na zivotnosti
Ford Focus 1.6 Ti-VCT 115ps, Ghia First Edition, Tonic blue, 225/40 R18...zatial staci :)

Obrázok
Obrázok užívateľa
ThePuk
Platiaci Člen
Platiaci Člen

Auto: Ford Focus

Poslaťod Medveď » 29 Júl 2010 21:19

Delphi vyrába samozrejme aj iné diely,ja mám od nich zadné tlmiče napríklad.Ale konkrétne palivák je pre moje auto určený tento:

http://jagfordgarage.sk/filter-paliva-m ... p-545.html

Je pre Mondeo 115 PS TDDi od 10/2000 do 09/2002.Pre ďalšie ročníky je iný Motorcraft a Delphi.A ako som písal - domov prišla škatula s nápisom Motorcraft,a vyrobil to Bosch.Keď naháňaš nejaký diel, tak si samozrejme vyberáš podľa kvality/ceny. Ja tiež nekúpim nejaký aušus,radšej si priplatím,ale rozdiel je aj v predajcoch,napríklad výfukovú trubku som kúpil v kamennej predajni o 20 eur lacnejšie ako na nete.A sám vieš,aké ceny sú vo Forde.
Obrázok užívateľa
Medveď
Platiaci Člen
Platiaci Člen

Poslaťod Lucius » 30 Júl 2010 06:58

myslim ze dokonca aj Febi sa dava do niektorych Fordov v prvovyrobe samozrejeme ze je to zabalene pod znackou Motorcraft. Vsetky uvedene znacky su v pohode a nie je dovod sa obavat.
Z mojej skusenosti by som urcite nedaval Starline od Autokelly - mozno aj tam sa najdu kvalitne diely ale vacsinou je to bahno
Ford Puma
Obrázok užívateľa
Lucius
Platiaci Člen
Platiaci Člen

Auto: Ford Puma 1,7VCT 92kW

Poslaťod kubo » 02 Aug 2010 10:44

ja mam TRW predne brzdy - platnicky + kotuce,som s nimi spokojny,nepiskaju a hlavne nespinia.
Ale napriklad sviecky mam Motrcraft ine sa mi neosvedcili a totalne zlihali ako napr. NGK.
Moj nazor je asi ten ze urcite veci musia byt original Motorcraft,lebo ini ich nevyrabaju a niektore uplne postacuju od inych pritom kvalitou vynikajucich znaciek Brembo,TRW,Delphi atd.
kubo
Pokročilý Forďák

Auto: Ford Fiesta 1,3i

Poslaťod IU Rai » 03 Aug 2010 04:54

podla mna je skor vylucene kupit kvalitny diel ako druhovyrobu.
mk2 glx 1.8 turnier. hmlovky, zrkadla, okna, central, dialkove, radio, vyhrievane sedacky, tempomat a vela miesta pre vsetkych. preto ma mk3 nelaka.
tiez opel vectra ...
IU Rai
Ford Maniak

Auto: Mondeo

Späť na Technické informácie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia