focus 1.8tddi jednotka cerpadla

Neviete si s niečím rady? Opýtajte sa ostatných...

Moderátor: Twiister

focus 1.8tddi jednotka cerpadla

Poslaťod Rasputin » 28 Júl 2010 19:07

Zdravim, pisem v mene kamosa, co ma focus 1.8TDDI v TP ma 43KW ale malo by sa jednat o 66KW(pokaslali to pri prihlasovani zrejme), rocnik 99. Ma problem s cerpadlom, resp. s tou riadiacu jednotkou(ak sa to tak da nazvat) co je na cerpadle. Problem ma s tym trandakom ktory odchadza, nasiel som navod na nete ako to dat dokopy, aku nahrau pouzit.... Po oprave mu to chodilo cca rok ale teraz to znova krachlo. Problem ale je ze ta doska na ktorej sa to letuje je keramika a jedna ploska kam sa ma letovat tam uz prakticky nieje. Teraz, ma moznost kupit druhe cerpadlo cele(cena cca 250e tiez neviem ci dobra cena, mohli by ste posudit), ale ctal som vselijake prispevky, ze ked sa vymeni cerpadlo tak je problem ze sa nezosynchronizuju cidla, alebo nieco take. Je to pravda? Nestaci len vymenit cerpadlo kus za kus, aj ked v tomto pripade by sa skor jednal len o swap tej jednotky, nakolko cerpadlo ma dobre. ALebo ma potom este moznost kupit repas so zarukou za cca 1000e s tym, ze to je "vynulovane" a same sa nakalibruje. Co vy nato? Alebo este mam info ze na cerpadle je vyrazene nejake cislo, a staci aby to sedelo s cislom na ruhom cerpadle a malo by o ist. Aka je pravda, prip. je mozne to skalibrovat aj doma, niekotre auta maju take postupy ako nakalibrovat iste cidla. :roll:
Vopred dik
Rasputin
Ford Nováčik

Auto: Ford

Poslaťod Rasputin » 29 Júl 2010 10:40

nikto nic pls :?: :(
Rasputin
Ford Nováčik

Auto: Ford

Poslaťod matuš » 29 Júl 2010 11:41

zavolaj tu on ti poradi a hlavne sa vyzná teraz som s nim ja volal
http://www.autobazar.eu/sk/ford-tddi-na ... 19014.html
Ford Focus r.v. 2004, 1,8 TDDi, 66 kw - 90 hp, farba: tmavomodrá -----0915 313 453

http://sk.fotoalbum.eu/matus1/a355824
Obrázok užívateľa
matuš
Ford Expert

Auto: Ford Focus

Späť na Problémy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia