Zdravim, pisem v mene kamosa, co ma focus 1.8TDDI v TP ma 43KW ale malo by sa jednat o 66KW(pokaslali to pri prihlasovani zrejme), rocnik 99. Ma problem s cerpadlom, resp. s tou riadiacu jednotkou(ak sa to tak da nazvat) co je na cerpadle. Problem ma s tym trandakom ktory odchadza, nasiel som navod na nete ako to dat dokopy, aku nahrau pouzit.... Po oprave mu to chodilo cca rok ale teraz to znova krachlo. Problem ale je ze ta doska na ktorej sa to letuje je keramika a jedna ploska kam sa ma letovat tam uz prakticky nieje. Teraz, ma moznost kupit druhe cerpadlo cele(cena cca 250e tiez neviem ci dobra cena, mohli by ste posudit), ale ctal som vselijake prispevky, ze ked sa vymeni cerpadlo tak je problem ze sa nezosynchronizuju cidla, alebo nieco take. Je to pravda? Nestaci len vymenit cerpadlo kus za kus, aj ked v tomto pripade by sa skor jednal len o swap tej jednotky, nakolko cerpadlo ma dobre. ALebo ma potom este moznost kupit repas so zarukou za cca 1000e s tym, ze to je "vynulovane" a same sa nakalibruje. Co vy nato? Alebo este mam info ze na cerpadle je vyrazene nejake cislo, a staci aby to sedelo s cislom na ruhom cerpadle a malo by o ist. Aka je pravda, prip. je mozne to skalibrovat aj doma, niekotre auta maju take postupy ako nakalibrovat iste cidla.
Vopred dik